Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
De tijd is veranderd van 2 tot 2 uur, dan is het niet zo'n gehaast op zondag voor de crew. :)

Sorry voor het ongemak. :o

Geschreven door Johpie op 08 augustus 2003 om 19:31
2 reacties
Nog een paar daagjes en dan is het zover. Als je nog niet ingeschreven staat dan kan je dat nu nog doen! We kopen alleen voedsel in voor de mensen die ingeschreven staan.

Volgens mij kan het erg warm gaan worden op de LAN ivm de hittegolf, dus neem zoveel mogelijk tafelventilators of iets dergelijks mee om jezelf op te frissen.

Geschreven door Johpie op 05 augustus 2003 om 15:39
Plaats als eerste een reactie
De Crew (Johan en Bart) zijn er na lang discusseren en vergaderen (5 minuten) over eens geworden wat de datum is voor de volgende LAN party. We hebben besloten om Prutz-LAN II, op zondag ( 10 ), maandag ( 11 ) en dinsdag ( 12 ) augustus te houden. Jullie zijn om 12 uur 's middags welkom en je dient bij toetreding van het gebouw de toegang te betalen die 20 euro bedraagt. Gelieve wel van te voren op de site in te schrijven dat je komt, is voor ons wat makkelijker met eten regelen enzow.

Er is maximaal ruimte voor 20 personen. Dus als er 20 personen zijn ingeschreven is dat jammer maar helaas voor je als je te laat bent.

Als er nog mensen zijn die eventueel servers kunnen regelen hoor ik dat graag van te voren.

Geschreven door Johpie op 19 juni 2003 om 19:36
Plaats als eerste een reactie
De datum voor Prutz-Lan II is nog niet bekend, maar het zal ergens in de bouwvak zijn. Gewoon hetzelfde als de vorige lan 3 dagen, van 2 tot 2 uur. Je kunt je alvast inschrijven via het menu, snel doen want we laten maximaal 15 mensen toe.

Mzl, Bartuzz

Geschreven door Bartuzz op 25 mei 2003 om 20:57
1 reactie
De server is bijna gereed om ingezet te worden, in het menu kan je de specs zien van onze Prutz-Server. Tis nu nog niet zoveel bijzonders, maar voordat de lan begint willen we er een nieuwe hard disk erin getrapt hebben.

Mzl, Johan

Geschreven door Johpie op 16 mei 2003 om 23:18
6 reacties