Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie

Prutz-Chat nu ook op Signal!

Beste Prutz0rs, vanaf heden (nu dus) zijn wij ook beschikbaar via Signal!
Omdat er toch wat mensen zijn die hebben besloten na 15 mei te stoppen met, WhatsApp willen wij onze Prutz0rs de mogelijkheid bieden om evengoed gezellig te kunnen kletsen over Prutz-LAN en alles wat daar aan gerelateerd is.
Wij zijn ons ervan bewust dat de mensen die zich in de EU bevinden, geen last zouden moeten hebben van de nieuwe regels.
Hoe het ook zij; ieder heeft zijn beweegredenen, en dat respecteren wij.
Onze link naar de Signal Prutz-LAN groep is te vinden op onze website: Prutz-lan.nl - helemaal onderin in de donkergrijze balk.
Waarom wij hebben gekozen voor Signal en niet voor (bijvoorbeeld) Telegram of <naam van app hier> is simpelweg omdat Signal open source is en inmiddels veel gebruikers kent.
(open source even kort voor de leek) dat houdt in dat de daadwerkelijk geschreven code (de source code) van de app volledig inzichtelijk is en je deze dus te allen tijde kan inzien.
Mocht je willen weten hoe dat eruit ziet, dat kan dus hier: https://github.com/signalapp
Verder hoef jij je geen zorgen te maken dat wij WhatsApp de deur wijzen, althans zolang er Prutz0rs zijn die het blijven gebruiken.

tl;dr, Prutzchat nu ook te vinden @ SignalApp, link onderaan op onze website. Wel even inloggen, anders zie je de link niet.



Geschreven door Noedell op 23 februari 2021 om 16:24